The Storefront for Architecture is a minuscule sliver shaped gallery space located in the Noho Section of New York City.  Its unique geometry is punctuated by rotating and revolving cement panels that compose its south facing facade that at times also interrupt unknowing pedestrians and passers-by.  Upon analyzing the Storefront's privileged solar orientation, an idea to reflect day light into the space interior resulted in a sun-filled extension of the public sidewalk.  The scheme proposes reflective or mirrored material to be adhered to particular panels to catch, attract and reflect light into the triangulated space at various times of the day and year.  The project was a collaboration with Natalie Fizer's Pillow Culture and features upholstered boulders that harken back to the geological history of the area and serve as seating within the space.